Padel Clinic in Valencia: Vriendengroep uit Oldenzaal Ontdekt de Sport met Succes

Boele Terpstra

15 oktober 2024

in

Blog

“Het lukt niet snel om ons zo fanatiek te krijgen”

Afgelopen weekend stond voor een vriendengroep van zeven mannen uit Oldenzaal iets leuks op het programma: een padel clinic tijdens hun verblijf in Valencia. Op zondagochtend vroeg kwamen ze aan bij de prachtige faciliteiten van Enjoy Samaranch, waar ze zich opmaakten voor hun eerste kennismaking met deze populaire sport in Spanje. Ondanks dat niet veel van hen eerder een padelracket had vastgehouden, stond er een intensieve, maar vooral leuke ochtend voor hen klaar.

De clinic begon met een uur training onder begeleiding van een trainer. De groep maakte snel stappen – ze leerden de basisregels, werkten aan hun techniek, en merkten al gauw hoe toegankelijk en dynamisch padel eigenlijk is. Wat begon als een kennismaking, werd al snel een fanatieke en enthousiaste sessie. De energie zat er goed in!

Na de training werd er voor de groep een toernooi georganiseerd, waarin ze de kans kregen hun nieuwe skills in praktijk te brengen. Het competitieve element bracht het beste in iedereen naar boven, met volop plezier en strijd om de winst.

De clinic werd afgesloten met een drankje op het zonnige terras van de club, waar de groep kon terugkijken op een zeer geslaagde activiteit. Het was een mooie en sportieve toevoeging aan hun weekend in Valencia.

Valencia, met zijn uitstekende padelfaciliteiten en zonnige klimaat, bleek de ideale plek voor deze eerste kennismaking met de sport. Een ervaring om niet snel te vergeten!