Wat kost een reis bij Aventura Sportreizen?

Boele Terpstra

20 mei 2024

in

Blog

Kosten voor een Trainingskamp bij Aventura Sportreizen

Bij Aventura Sportreizen bieden we flexibele prijsopties voor trainingskampen, afgestemd op diverse budgetten en wensen. De kosten per persoon hangen af van de gekozen accommodatie, optionele activiteiten en de tijd van het jaar.

Accommodatie Opties

Voor een verblijf van 3 nachten inclusief transfers, een ontbijtbuffet, een training en een wedstrijd, bieden wij de volgende startprijzen per persoon:

  • Hostels: Vanaf €230. Een budgetvriendelijke optie, ideaal voor jonge teams of vriendenteams.
  • 3-Sterren Hotels: Vanaf €300. Een goede middenweg tussen prijs en kwaliteit, met meer comfort en faciliteiten.
  • 4-Sterren Hotels: Vanaf €320. Voor teams die extra luxe en comfort wensen, inclusief uitgebreide voorzieningen.

Optionele Activiteiten

Om uw trainingskamp nog specialer te maken, bieden we diverse optionele activiteiten aan, met variabele kosten:

  • Fietstours: Verken Valencia per fiets, een leuke manier om de teamgeest te versterken. Kosten variëren op basis van duur en deelnemers.
  • Wedstrijdbezoek: Bijwoon een wedstrijd van Valencia CF of FC Barcelona. Een onvergetelijke ervaring, met ticketprijzen afhankelijk van de wedstrijd en zitplaatscategorie.
  • Padel Toernooi: Organiseer een padel toernooi voor een nieuwe uitdaging. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van het toernooi.

 

De kosten voor een trainingskamp bij Aventura Sportreizen zijn flexibel en op maat aan te passen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ervaar een onvergetelijk trainingskamp in Valencia.