Geslaagd trainingskamp in Valencia voor SC Twijzel

Boele Terpstra

10 mei 2024

in

Blog

Trainingskamp SC Twijzel 1 in Valencia

In februari 2023 nam SC Twijzel contact met ons op voor een mogelijk trainingskamp naar de sinaasappelstad! Na een aantal maanden van voorbereidingen kwam de eerste selectie en het bestuur op 5 januari richting Valencia. Na een ontvangst op het vliegveld en een transfer richting het hotel werd er getraind onder de Spaanse zon. Zaterdagochtend werd de dag afgetrapt met een fietstour. In de middag werd er een wedstrijd gespeeld op een fantastische locatie in het Turia park tegen een lokale tegenstander. Tot in de vroege uurtjes werd het bruisende nachtleven van Valencia ontdekt, waarna zondagochtend een padeltoernooi werd gespeeld.

Wedstrijdbezoek Castellon CD

Valencia CF en Villarreal speelden uit voor de Copa del Rey, maar Castellon CD onder leiding van Dick Schreuder lootte thuis tegen CA Osasuna. Na een busreis van 45 minuten kwamen we aan bij het pittoreske stadion. Het stadion was uitverkocht, er heerste een geweldige sfeer en het werd een fantastische strijd die na 120 minuten werd gewonnen door CA Osasuna. Maandagochtend stond de bus klaar voor vertrek richting het vliegveld en vertrok de selectie weer naar het hoge noorden.

Wil je zelf ook zo’n succesvol trainingskamp organiseren voor jouw team? Neem dan contact op met Aventura Sportreizen en laat je verrassen door de mogelijkheden!