Onvergetelijk trainingskamp voor S.V. Wykels Hallum

Boele Terpstra

7 mei 2024

in

Blog

S.V. Wykels Hallum – Trainingskamp Valencia 2024

De eerste selectie van S.V. Wykels Hallum, aangevuld met een aantal jeugd- en 2e selectie spelers, kwam twee weken geleden naar Valencia voor een 5-daags trainingskamp. De 35-koppige selectie werd donderdagavond ontvangen op het vliegveld, genoten van een dinerbuffet en doken de stad in voor een drankje. Vrijdag werd er onder fantastische omstandigheden gespeeld tegen een sterk team uit Valencia. In de middag genoot de volledige selectie van een fietstour en een stadiontour in Mestalla! Zaterdag werd de wedstrijd van Levante UD – Albacete bezocht, waarbij ze voor de nodige sfeer zorgden tussen de harde kern van Levante UD. De laatste volledige dag begon met een voetvolley toernooi op het strand en in de middag werd er een padeltoernooi gespeeld. Na 5 fantastische dagen zat het trainingskamp erop en keerde de groep weer terug naar Hallum!

@wykels_hallum_1 bedankt voor het vertrouwen en een geweldig weekend. Ontzettend leuke groep en een hecht team, tot volgend jaar! ????????✈️

Reactie van Wykels Hallum:

“Onvergetelijk trainingskamp gehad door de heren van Aventura Sportreizen. Alles was perfect op elkaar afgestemd. Locaties perfect, programma goed op de wensen van de klant afgestemd en een goede communicatie. Komend jaar gaan wij zeker weer met Aventura Sportreizen op reis.”

Wil je zelf ook zo’n succesvol trainingskamp organiseren voor jouw team? Neem dan contact op met Aventura Sportreizen en laat je verrassen door de mogelijkheden!