“Subliem trainingskamp met een mooi gevarieerd programma”

Boele Terpstra

6 mei 2024

in

Blog

Trainingskamp voor 93 Foarúters in Valencia

In het tweede weekend van januari kwamen 93 (!) Foarúters naar Valencia voor een 4-daags trainingskamp! De club reisde met 5 teams, bestuursleden en supporters af naar de sinaasappelstad. Naast 3 trainingen, werd er door 3 teams gespeeld tegen een lokale tegenstander en speelde het 1e elftal tegen WVHEDW uit Amsterdam. Naast de voetbalactiviteiten was er een fietstour, een bierproeverij en werd een wedstrijd van Levante UD bezocht door een groot gedeelte van de groep!

Reactie van VV Foarút voorzitter Auke Grijpma:

Van meet af aan was alles tot in de puntjes geregeld voor een groep van nagenoeg 100 personen. Van begin tot eind hebben we ons enorm vermaakt en zijn we ontzorgd door de vakkundige organisatie van Boele en Twan. Het hotel was van goede kwaliteit en ook over de (voetbal)activiteiten was iedereen zeer te spreken. Een mooi gevarieerd programma, waarbij voor ieder wat wils was. Clubbuilding 2.0! Dank voor deze mooie ervaring.

Wil je zelf ook zo’n succesvol trainingskamp organiseren voor jouw team? Neem dan contact op met Aventura Sportreizen en laat je verrassen door de mogelijkheden!